Technikai kérdések

Milyen operációs rendszeren fut a szoftver?

Windows 10/ OSX10.10 / Linux Ubunt 18 verziójú operációs rendszer szükséges.

A Termék használatához legalább Intel Celeron N3010 processzor, 4 GB RAM , 1 GB háttér tárhely, 13” monitor, Intel HD Graphics 400 videókártya szükséges.

A program 2012 óta folyamatosan tesztelés alatt van, az utóbbi 2 évben közel 500 edzőhöz jutott el, visszajelzéseiket beépítettük a programba.

A frissítéseket csak az előfizetőink kapják meg vagy érik el, gyakorisága 1-3 hónap.

Előfizetéssel kapcsolatos kérdések

Mi a teendő, ha magánszemélyként meg szeretném rendelni, mennyibe kerül, milyen fizetési lehetőségek vannak?

Magánszemélyként is elő lehet fizetni. Az előfizetési díj várhatóan 3.990,- Ft + ÁFA lesz, és csak havi előfizetéssel fog működni.

Először is írásban jelezze az egyesület, hogy mennyi licenckódot és milyen időtartamra szeretne előfizetni. Utána egyedi árajánlat kerül kiküldésre. Végül optimális esetben szerződéskötés és számlakiegyenlítés történik. Egyesületekkel abban az esetben kötünk egyedi szerződést, ha minimum 10 főre és legalább 1 évre előre kifizeti a licencdíjat. Természetesen ebben az esetben a listaárból többször 5%-os kedvezményt tudunk biztosítani.  

A megvásárolt licenckód személyre szól, a vásárló személyhez köthető összes gépen fut, de egyidőben csak 1 gépen, és gépváltások között 1 órának kell eltelnie.

Program használatával kapcsolatos

Oktató videón túl gyorsan folynak az események, nem tudom követni mi a teendőm, hogy jól látható legyen a kattintások?

Az folyamat sok esetben 2x-es sebességgel került rögzítésre, hogy a videók időtartama ne legyen hosszú. Kritikus pontoknál a videó lejátszó programoknál a SPACE lenyomásával meg lehet állítani a videót és megtekinthető, hogy mi történt addig.

Nagyon kevés kombinációt használ a program. 3D-s felületen a CTRL+bal egér gombbal forgatni vagy mozgatni lehet a pályát. Csoportos kijelölés CTRL+bal egér nyomása mellett történik a 2D felületen.  SHIFT+bal egér lenyomása mellett sorozatlerakás történik  a bekapcsolt objektumra vonatkozóan.

A rendszer beállításoknál a betűméretet 100%-ra vissza kell állítani, akkor kisebb ikonok fognak megjelenni. Jövőt illetően tervezzük, hogy a programon belül is lehessen ezt a funkciót beállítani.

A tanulást többféle módon lehet megkezdeni: teljesen egyedül, oktató videó segítségével, vagy személyes oktatással. Leggyorsabban a személyes oktatással lehet megtanulni, de teljesen egyedül, 30 perc és 2 óra között elsajátítható.